al bijna 100 jaar
een begrip in Tilburg

’t Kaasbolleke aan de Besterdring 155 is al bijna 100 jaar een begrip in Tilburg als het gaat om heerlijke, ambachtelijk gemaakte producten. Alles wordt vers en met een glimlach voor u bereid!

Zo kunt u genieten van onze bekende rijk belegde stokbroodjes of huisgemaakte salades.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor andere delicatessen, zoals ambachtelijke vleeswaren of heerlijke Hollandse kazen; perfect voor een gezellig feestje of een sfeervol avondje.

U kunt daarvoor natuurlijk ook bij ons aanschuiven: onze versgemalen koffie of vers geperste jus d’orange staat voor u klaar!

 

Het Kaasbolleke begon al weer bijna 100 jaar geleden als kaasboer met kwaliteitskazen in de Capucijnenstraat in Tilburg. Later verhuisde de zaak naar d’n Besterd, waar ’t nu nog steeds een vast adres is voor klanten die de verse, ambachtelijke en vaak huisgemaakte delicatessen waarderen.

Ons assortiment is dan ook sterk uitgebreid in al die jaren. Naast vers gesneden kaas hebben we huisgemaakte salades, ambachtelijke gehaktballen en heerlijk Frans stokbrood. Klaar om mee te nemen of door ons naar wens rijk belegd!

Het is voor ons elke dag weer een uitdaging om kwaliteit te leveren met onze verse en ambachtelijke producten. De wensen van onze klant staan daarbij centraal! Zo gebruiken wij niet alleen vers geleverde producten maar bakken wij meerdere keren op een dag onze stokbroden in de eigen oven af: verser krijg je ’t niet!